miercuri, 30 decembrie 2009

Un semn de carte la capitolul cu pagini verzi...



...sau B & J und wie viel liebe ich dich.


(asculta si citeste)


...spuneam ..: "Coincidenta sau nu, cred ca e ciudat. Ciudat de frumos si ciudat de adevarat(...). Pentru ca eu am gasit multe lucruri in comun cu realitatea. Si multe mi s-au intamplat exact cum scrie aici...(...). Cred ca am trait o pagina de carte."


...o carte cu semn la capitolul cu pagini verzi...


Stii...am mancat o Chupa Chups cu albastru. L-am ascultat si pe Guess Who de o groaza de ori. Si parca tot nu era complet. Mai lipsea ceva. Sau mai precis, cineva. Da, tu. Si nu ma contrazice.Ca oricati prieteni as avea, tu ai locul tau, special. Stii cum e..ce e al tau,e pus deoparte. E un loc pe care trebuie sa-l ocupi. E ca un mecanism unde fiecare rotita isi are rolul ei;iar tu il ai pe-al tau.


Nu trebuie sa pleci si nu vreau asta. N-o sa fie o schimbare in bine.Si...de ce sa pleci, cand ai putea la fel de bine sa ramai?

Si sa stii ca te iubesc...te iubesc pentru ca vreau. Suparacioasa sau nu, egoista sau nu, tot vreau sa te stiu aproape; indiferent de cum esti tu.




"Dacă totul ar pieri şi n-ar rămâne decât ea, eu aş continua să exist; iar dacă totul ar rămâne şi ea ar fi nimicita, universul s-ar transforma într-o uriaşă lume străină mie şi mi s-ar părea că nu mai fac parte dintr-însa." (parafrazare," La rascruce de vanturi " de Emily Bronte)


P.S. Auzi? Ce ti-ar place sa auzi de la mine? "O sa-ti spun in continuu tot ce vrei s-auzi, ce vrei s-auzi..."


P.P.S. Nu e scris pentru oricine. E scris in ajun de Anul Nou pentru Deeduts.

Un comentariu:

DeeD spunea...

La 5 dim ? iar nu ai avut o noapte prea placuta mnu ?

De la tine .. imi e de ajuns sa fii langa mine si sa spui toate prostiile pe care iti ies pe gura . Nu m'ar mai inflori nimic acum . Sunt deja inflorita .

Ps. Mi'ai indeplinit o dorinta fara sa imi dau seama .